Konferanslar

İMAR BARIŞI HAKKINDA SORULARINIZ VE CEVAPLARI

Değerli Sektör Temsilcimiz,

GYODER’in İstanbul Ticaret Odası (İTO) işbirliği ile 26 Haziran 2018 tarihinde düzenlediği İMAR BARIŞI PANELİ yoğun ilgi görmüş, katılımcılar tarafından panelistlerimize çok sayıda soru yöneltilmişti.

İmar Barışı Paneli

GYODER’in İstanbul Ticaret Odası (İTO) işbirliği ile 26 Haziran 2018 tarihinde düzenlediği İMAR BARIŞI PANELİ yoğun ilgi gördü. Katılımcılar tarafından panelistlerimize çok sayıda soru yöneltildi.

‘KONUTUN GELECEĞİ, GELECEĞİN KONUTU İSTANBUL RAPORU’ LANSMANI

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER gayrimenkul sektörüne ışık tutacak çok önemli bir rapor hazırladı.

Gayrimenkul Sektörü Karar Konferansı

GYODER, GİSP ve ULI Türkiye' nin ortak organizasyonuyla ülkemiz gayrimenkul sektörünün geleceğini değerlendirip, potansiyelini ortaya çıkarmak üzere 23 Eylül 2017 tarihinde Sn. Oğuz Babüroğlu' nun moderatörlüğü ve Workinton' un evsahipliğinde gerçekleştirilmiştir.

Gayrimenkul Sektörü Arama Konferansı

GYODER, GISP ve ULI Türkiye’nin ortak organizasyonuyla 29-30 Nisan 2017 tarihleri arasında Türkiye Gayrimenkul Sektörü’nün ortak geleceğini tartışmak üzere Özak GYO’nun ev sahipliğinde, Sn. Prof. Dr. Oğuz Babüroğlu’nun yönetimi ile düzenlenmiştir.

GYODER Sektör Buluşması

Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu GYODER'in, gayrimenkul sektörüne katkıda bulunmak, tüm sektörü bir araya getirmek ve ilgili konuda uzman kişilerle fikir alışverişinde bulunmak amacıyla düzenlediği GYODER Sektör Buluşması, 28 Mayıs 2013 tarihinde Swissotel The Bosphorus'da gerçekleştirilmiştir.

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Olmak

GYODER olarak Sermaye Piyasası Kurulu ile birlikte 15 Aralık 2011 tarihinde Ceylan Intercontinantel Otel’de Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Olmak konferansını düzenlemiş bulunmaktayız.

Konut Finansmanı Ve Türkiye Konferansı III

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından geçtiğimiz yıl ikincisi düzenlenen ve büyük ilgi gören ‘Konut Finansmanı ve Türkiye Konferansı”nın üçüncüsü bu yıl 15 Kasım 2006 tarihinde Swissotel İstanbul’da gerçekleştirilmiştir.

Gayrimenkul Sektöründe Sınır Ötesi Yatırımlar Ve GYO’ların Küreselleşmesi Konferansı

GYODER tarafından 3 Ekim tarihinde Çırağan Sarayı'nda düzenlenen Konferans’a katılmak üzere İstanbul’a gelen dünyaca ünlü gayrimenkul yatırım ustası Samuel Zell’i dinlemek üzere ekonomiye hareket getiren, piyasaları canlandıran gayrimenkul yatırımcılarıyla, profesyoneller, finansörler ve karar vericiler bir araya gelmişlerdir.

Konut Finansmanı Ve Türkiye Konferansı II

Sermaye Piyasası Kurulu ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği tarafından geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen ve büyük ilgi gören Konut Finansmanı ve Türkiye Konferansı'nın ikincisi bu yıl 17 Kasım 2005 tarihinde Swiss Hotel İstanbul'da yapılmıştır.

Konut Finansmanı Ve Türkiye Konferansı I

SPK'nın 9-10 Kasım 2004 tarihlerinde The Ritz Carlton Hotel'de düzenlediği Konut Finansmanı ve Türkiye Konferansı'nın organizasyonu GYODER tarafından gerçekleştirilmiştir.