Toplantılar

13 Şubat 2021 Yapay Zeka ve Veri Analitiğinde Sektörel Uygulamalar

GYODER YTÜ Teknopark işbirliği ile, 13 Şubat 2021 Cumartesi günü 14:00-17:00 saatleri arasında gerçekleşen “Yapay Zeka ve Veri Analitiğinde Sektörel Uygulamalar” online seminerimizde açılış konuşmasını GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu ile YTÜ Rektörü Sn Prof. Dr. Tamer Yılmaz yaptı. GYODER Eğitim, Yayınlar ve Bilgi Üretimi Komite Başkanı Prof. Dr. Ali Hepşen ve GYODER Gayrimenkul Teknolojileri Komitesi Başkanı Mete Varas, YTÜ Teknopark Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Zeynep Işık’ın ve Yapay Zeka Sertifika Programı Eğitim Koordinatörü Doç. Dr. Serhat Başdoğan moderatörlüğünde gerçekleştirildi. Endeksa, Reidin, Sahibinden.com, Shopi, Vispera, Zingat temsilcileri yapay zeka ve veri analitiği uygulamalarını tüm detaylarıyla anlattı.

GYO SEKTÖRÜ ÇALIŞMA TOPLANTISI

GYO mevzuatında tıkanıklık yaratan hususların tespiti, tespit edilen sorunların düzenleyici kurumlarla beraber çalışılarak iyileştirmelerin sağlanması ve yeri geldiğinde değerleme sektörüyle gayrimenkul sektörü arasındaki akış süreçlerinin iyileştirilmesi amacıyla GYODER GYO Komitesi tarafından GYO Sektörü Çalışma Toplantısı düzenlenmiştir. Toplantıda GYO’lara farklı iş konularında temas eden sektör paydaşlarının değerlendirmeleri ve önerileri alınmıştır.

YÜKSEK İSTİŞARE KURULU TOPLANTISI

GYODER’in, ‘Yatırım Ortamının İyileştirilmesi’ başlığı altında düzenlediği 2020 yılının ilk Yüksek İstişare Kurulu toplantısı, Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli ile Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Nureddin Nebati’nin katılımıyla 3 Şubat Pazartesi akşamı Radisson Blu Hotel Vadistanbul’da düzenlendi. GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Feyzullah Yetgin, GYODER Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Dr. Avni Çelik, GYODER Yüksek İstişare Kurulu ve GYODER Yönetim Kurulu Üyelerinin bir araya geldiği toplantıda, gayrimenkul sektörünün son durumu değerlendirildi, çözüm önerileri ve Bakanlıkların sektöre yönelik yürüttüğü çalışmalar ele alındı.

EurAsia Proptech Initiative Meet-Up

Konuşmacı: Mete Varas, EurAsia Proptech Initiative Kurucusu

Tarih: 8 Ekim 2019

Yer: PwC Türkiye, BJK Plaza, Akaretler, Beşiktaş

Saat: 18.00'den itibaren

BASIN BULUŞMASI

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, Başkan Yardımcıları Ersun Bayraktaroğlu, Neşecan Çekici, Prof. Dr. Gürsel Öngören ve Genel Sekreter Dr. Murat Berberoğlu, 9 Temmuz Salı günü Park Dedeman Levent Otel’de gerçekleştirilen basın buluşmasında, GYODER’in yeni dönem faaliyetleri ve amaçlarını anlatmıştır.

20. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI

GYODER’in 20. Olağan Genel Kurul Toplantısı 2 Mayıs 2019'da Park Dedeman Levent’te düzenlendi. GYODER üyeleri Doç. Dr. Feyzullah Yetgin ile yola devam dedi.

Anadolu Buluşmaları Konya

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER, Anadolu’daki gayrimenkul sektörü temsilcileriyle bir araya gelerek, sektörün sorunları ve çözüm önerilerini değerlendirmek amacıyla hayata geçirdiği ‘Anadolu Buluşmaları’nın ikincisini Konya’da gerçekleştirdi. Konya Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde düzenlenen buluşmada, Konya’da ticaret, turizm ve gayrimenkul sektöründe yaşanan son gelişmeler masaya yatırıldı.

EVİM TÜRKİYE 2019 BASIN TOPLANTISI

5 Aralık 2018 tarihinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteği, Demirören Medya ve İstexpo Fuarcılık ortaklığı ile ilki 8-10 Şubat 2019 tarihinde Almanya’da düzenlenecek olan ‘Evim Türkiye Fuarı' tanıtılmak üzere basın toplantısı yapılmıştır.

Üye Buluşmaları 2

7 Kasım 2018 tarihinde Reysaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve GYODER üyesi Sn. Durmuş Döven’in keyifli sohbeti ve anılarıyla renk kattığı “GYODER Üye Buluşmaları” etkinliğimiz, JLL Türkiye'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilmiştir.

Anadolu Buluşmaları Mardin

Derneğimiz, 2-3 Kasım 2018 tarihlerinde Anadolu’daki gayrimenkul sektörü temsilcileriyle bir araya gelerek, sektörün sorunları ve çözüm önerilerini değerlendirmek amacıyla hayata geçirdiği Anadolu Buluşmaları’nın ilkini Mardin’de gerçekleştirdi.

Borsa İstanbul Başkanı Sn. Prof. Dr. Erişah Arıcan Ziyareti

Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası Basın Toplantısı

28 Ağustos 2018 tarihinde Çevre ve Şehircilik Bakanı Sn. Murat Kurum öncülüğünde, geniş bir kapsamda hayata geçirilen tarihi kampanya ile yine hem vatandaşa, hem sektöre hem de milli ekonomiye katkıda bulunulmuştur.

İstanbul Ticaret Odası Başkanı Sn. Şekib Avdagiç ile Görüşme

Birlikten Güç Doğacak, Türkiye Kazanacak Kampanyası Basın Toplantısı

Konut kredi faizlerinin psikolojik sınır olan yüzde 1’in altına çekilmesiyle Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul kuruluşları GYODER, İNDER ve KONUTDER güç birliği yaparak geniş kapsamlı bir indirim kampanyasıyla karşılık verdi. Kamu, finans sektörü ve gayrimenkul sektörü daha güçlü Türkiye için el ele verdi. Kamu bankalarının yaptığı indirime elini taşın altına koyarak destek veren gayrimenkul devlerinin açıkladığı kampanya hem sektörü hem de ekonomiyi uçuracak. Kampanyanın detayları, GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım, KONUTDER Başkanı Z. Altan Elmas ve Türkiye’nin önde gelen 41 markalı konut üreticisi firmanın katılımıyla gerçekleştirilen ortak basın toplantısında açıklandı.

MARİŞ (Mardinli İş Adamları Derneği) Cumartesi Buluşmaları

31 Mart 2018 tarihinde İstanbul' da düzenlenen etkinliğe GYODER Başkanı Sn. Feyzullah Yetgin konuşmacı olarak katılmıştır. Sn. Yetgin, Türkiye Gayrimenkul Sektörü hakkında görüş bildirmiştir.

Üye Buluşmaları

Gayrimenkul sektöründe iz bırakan isimlerin ve çok değerli duayenlerin, GYODER üyeleri ile buluşarak deneyim ve öngörülerini paylaştığı ilk etkinliğimiz GYODER Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Avni Çelik ev sahipliğinde gerçekleştirilmiştir.

''Ters Köşe'' Emlak Editörleri Basın Buluşması

6 Eylül 2017 tarihinde GYODER Başkanı, Başkan Yardımcıları ve Genel Sekreteri, ulusal medyanın önde gelen gazeteleri Hürriyet, Milliyet, Vatan, Akşam, Sözcü, Habertürk, Yeni Şafak, Posta, Dünya ve Turkuvaz Grubu emlak editörüyle bir araya gelmiştir.

Basın Toplantısı

GYODER’in 18. Olağan Genel Kurulu’nda Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, 20 Haziran 2017 tarihinde düzenlenen ilk basın toplantısında GYODER’in yeni dönem hedeflerini paylaşmıştır.

2. Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye Kampanyası Basın Toplantısı

26 Ocak 2017 tarihinde GYODER-KONUTDER Değerlendirme ve İstişare Toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye Kampanyası Basın Toplantısı

Derneğimiz, ekonomik büyümeye destek olmak ve sektöre ivme kazandırmak için 1-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında geçerli olacak ''Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye'' kampanyasını başlatmak amacıyla bir basın toplantısı düzenlenmiştir.

Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı

27 Nisan 2015 tarihinde İBB Başkanı Sn.Kadir TOPBAŞ’ın katılımı ile GYODER Yüksek İstişare Kurulu,Büyükşehir Belediyesi ile Gayrimenkul sektörünün kesişen konularındaki sorunlar ve çözüm önerilerine ilişkin görüşlerini paylaşmak üzere bir araya geldi. Toplantıda 6306 Sayılı Yasa, İmar Durumu ve Müktesep Haklar, KDV oranı, Gelir Vergisi Kanunu, Otopark Sorunu, Silüet Kararları ve Yüksek Yapılar, Eski Eser Sorunu, Ruhsat Süreci konularına değinilerek, sıkıntıların giderilmesinde ve hükümet yetkililerine, Bakanlıklara iletilmesinde Büyükşehir Belediyesi’nden destek istendi.