‘KONUTUN GELECEĞİ, GELECEĞİN KONUTU İSTANBUL RAPORU’ LANSMANI

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER gayrimenkul sektörüne ışık tutacak çok önemli bir rapor hazırladı.

GYODER–AKADEMETRE iş birliği ile hazırlanan ‘Konutun Geleceği, Geleceğin Konutu- İstanbul Raporu’nun lansmanı, 28 Şubat 2018 tarihinde Grand Pera Emek Salonu’nda yapıldı. Gayrimenkul alanında öne çıkan detayların ilk kez çok kapsamlı bir şekilde ele alındığı ‘Konutun Geleceği, Geleceğin Konutu-İstanbul Raporu’, konut yatırımcılarının değişen algısı, evrilen tutumu, tercihlerde ve kullanımda değişenler anlatıldı. Konut dinamikleri üzerine yapılan kantitatif ve kalitatif çalışmanın yorumlarla değerlendirildiği rapor aynı zamanda, sektör temsilcilerine kritik kararlarında yol gösterici bir rehber olacak.

Yarım gün süren lansmanda raporun sunumunun ardından yapılan panelde sektörün önde gelen isimleri ve disiplinler arası uzmanlar rapordaki verileri ve ortaya koyduğu sonuçları kendi branşları açısından yorumladı. Ardından bir konuk konuşmacı konut reklamlarının geleceği ve geleceğin konut reklamları üzerine görüşlerini de aktardı.