Katıldığımız Etkinlikler

MIPIM 2019

GYODER, 12-15 Mart 2019 tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen Uluslararası Gayrimenkul Fuarı MIPIM’de yatırımcılarla buluştu. Türkiye’nin uluslararası yatırımcılar açısından önemli fırsatlar barındırdığını belirten GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, “MIPIM, bu yatırım fırsatlarının kapsamını, projeler bazında detaylarını paylaşabileceğimiz, katılım seviyesi çok yüksek bir platform. MIPIM’de amacımız, ülkemize yatırımcı çekmek, büyük ölçekli projelerin büyük iş birlikleriyle yapılmasını sağlamaktır” dedi.

EVİM TÜRKİYE 2019

GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği), Almanya’nın Düsseldorf kentinde 8-10 Şubat 2019 tarihlerinde gerçekleştirilen Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda yatırımcılarla buluşarak, tüm gurbetçilere ve yabancı yatırımcılara Türkiye’de yatırım yapma çağrısında bulundu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteği, Demirören Medya ve İSTexpo Fuarcılık işbirliği ile düzenlenen, Türkiye’nin önde gelen 76 gayrimenkul firmasının katıldığı fuarda, ziyaretçilere, cazip yatırım fırsatlarıyla 100’ün üstünde proje sunuldu.

2019 EKONOMİ VE YATIRIM ZİRVESİ

Derneğimiz 20 Aralık 2018 tarihinde İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde düzenlenen 2019 Ekonomi ve Yatırım Zirvesi' nde yer aldı. GYODER Başkanı Sn. Doç. Dr. Feyzullah Yetgin  ''2019 Yılında Finans Piyasaları'' panelinde konuşmacı olarak katılmıştır. Sn. Yetgin, İpotekli Finansman Merkezi, Gayrimenkul Sertifikası, Gayrimenkul Yatırım Fonları ve Altyapı GYO'lar hakkında görüş bildirmiştir.

REAL ESTATE STARS 2018

Derneğimiz 14 Aralık 2018 tarihinde düzenlenen Real Estate Stars 2018' de yer aldı. GYODER Başkanı Sn. Doç. Dr. Feyzullah Yetgin açılış konuşmasını yapmak ve ödülleri takdim etmek üzere katılmıştır.

MÜSİAD TÜRKİYE İSTİŞARE TOPLANTISI

Derneğimiz 7-8 Aralık 2018 tarihlerinde Mardin'de düzenlenen ''MÜSİAD Türkiye İstişare Toplantısı' nda yer aldı. GYODER Başkanı Sn. Doç. Dr. Feyzullah Yetgin ‘’ İnşaat Sektöründeki Güncel Sorunlara Dair Çözüm Önerileri’’ paneline konuşmacı olarak katılmıştır. Sn. Yetgin, Gayrimenkul Sektörü, ‘Türkiye İçin Kazanç Vakti' Kampanyası, Yabancı Yatırımcılara Yönelik Düzenlemeler, Tapu Harçları, Emlak Vergileri, Gayrimenkul Sertifikası, Gayrimenkul Yatırım Fonları, Müteahhitlik Hizmet Kanunu, Kentsel Dönüşüm ve Kredi Garanti Fonu hakkında görüş bildirmiştir.

9. Boğaziçi Zirvesi

26-27-28 Kasım 2018 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenen 9.Boğaziçi Zirvesi' nde Derneğimiz yer aldı. GYODER Başkanı Sn. Doç. Dr. Feyzullah Yetgin  ''Gayrimenkulun Finansmanında Alternatif Yeni Yaklaşımlar'' panelinde konuşmacı olarak katılmıştır. Sn. Yetgin, İpotekli Finansman Merkezi'nin işleyişi, Finansal Enstrümanlar, Gayrimenkul Sertifikası, Gayrimenkul Yatırım Fonu, Türkiye Emlak Kalkınma Bankası, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi, Sukuk ve Dünya Sukuk İhraçları hakkında görüş bildirmiştir.

Ege Ekonomik Forum 2018

22-23 Kasım 2018 tarihlerinde İzmir'de düzenlenen Ege Ekonomik Forum 2018 konferansında derneğimiz yer almıştır. GYODER Başkanı Sn. Doç. Dr. Feyzullah Yetgin  ''Yarının Dünyasında Ege Kentleri ve Yaşam Alanları'' panelinde konuşmacı olarak katılmıştır. Sn. Yetgin, geleceğin Ege şehirleri, sürdürülebilir şehirler, akıllı binalardan akıllı şehirlere, dijital altyapının önemi, yenilikçi şehir teknolojileri, iç mimaride yenilikçi çözümler, gayrimenkul sektörüne genel bakış ve güncel gelişmeler hakkında görüş bildirmiştir.

II. Archisections İstanbul Konferansı

Derneğimiz 19 Ekim 2018 tarihinde İstanbul'da düzenlenen Archisections konferansında yer almıştır. GYODER Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Gürsel Öngören moderatörlüğünde düzenlenen ''Yeşil Gayrimenkul Yatırımları'' panelinde, GYODER Başkanı Sn. Doç. Dr. Feyzullah Yetgin  konuşmacı olarak katılmıştır. Sn. Yetgin, Enerji Verimliliği, Gelişen Kentler 2050 Projeksiyonu, Akıllı Şehirler, Enerji ve Su Tasarruflu Binalar, Yeşil Bina Sertifika Sistemleri, Yeşil Binaların Gayrimenkul Değerine Etkisi ve Türkiye'de Yeşil Binalar hakkında görüş bildirmiştir.

Forum İstanbul 2018

3-4 Mayıs 2018 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenen Forum İstanbul 2018 konferansında derneğimiz yer almıştır. GYODER Başkanı Sn. Doç. Dr. Feyzullah Yetgin  ''Geleceğin Kentleri'' paneline konuşmacı olarak katılmıştır. Sn. Yetgin, Gelişen Kentler 2050 Projeksiyonu, Teknoloji ve BIM(Bina Bilgi Modellemesi), Akıllı Şehirler, Gayrimenkul 4.0, Kentsel Dönüşüm, Potansiyel Konut Alıcısı Büyüteç Altında-İstanbul Raporu, Gelişen Kent-Marka Şehir ve Gayrimenkul Sektörüne Genel Bakış hakkında görüş bildirmiştir.

7. Proje Yönetim Zirvesi

21 Nisan 2018 tarihinde İstanbul'da düzenlenen 7.Proje Yönetim Zirvesi' nde derneğimiz yer almıştır. GYODER Başkanı Sn. Doç. Dr. Feyzullah Yetgin  ''Ekonomi 4.0'' paneline konuşmacı olarak katılmıştır.

3. Uluslararası Akıllı Şehirler Konferansı

28-29 Mart tarihlerinde Ankara'da düzenlenen 3. Uluslararası Akıllı Şehirler Konferansında derneğimiz yer almıştır. GYODER Başkanı Sn. Doç. Dr. Feyzullah Yetgin  ''Kentsel Dönüşüme Akıllı Şehir Yaklaşımı'' paneline konuşmacı olarak katılmıştır. Sn. Yetgin; Gayrimenkul Sektörü, Akıllı Kentsel Dönüşüm ve sürdürülebilirlik hakkında görüş bildirmiştir.

Uludağ Ekonomi Zirvesi 2018

23-24 Mart 2018 tarihlerinde Bursa'da düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi' nde Derneğimiz yer aldı. GYODER Başkanı Sn. Doç. Dr. Feyzullah Yetgin  ''Gayrimenkulun Geleceği'' panelinde konuşmacı olarak katılmıştır. Sn. Yetgin, ''Son dönemin en hareketli sektörlerinden gayrimenkulde sektör oyuncularının yeni dönem ajandasında neler var? Sektörde alarm veren gelişmeler neler? Sektör gelecekte nasıl şekillenecek, talebin yönü nasıl değişecek?'' konuları hakkında görüş bildirmiştir.

Beyoğlu Büyük Dönüşüm Buluşması

1-2 Aralık 2017 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenen Beyoğlu Büyük Dönüşüm Buluşması' nda derneğimiz yer almıştır. GYODER Başkanı Sn. Doç. Dr. Feyzullah Yetgin konuşmacı olarak katılmıştır. Sn. Yetgin, Beyoğlu'nun Yatırım Değeri hakkında görüş bildirmiştir.

8. Boğaziçi Zirvesi

28-29-30 Kasım 2017 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenen 8.Boğaziçi Zirvesi' nde derneğimiz yer almıştır. GYODER Başkanı Sn. Doç. Dr. Feyzullah Yetgin  ''Sürdürülebilir Kentler ve Toplumlar İçin Kentsel Dönüşümün Gelişimi: Gayrimenkul Sektörünün Rolü'' paneline moderatör olarak katılmıştır.

Antalya Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı

21 Kasım 2017 tarihinde Antalya' da düzenlenen Antalya Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı' nda derneğimiz yer almıştır. GYODER Başkanı Sn. Doç. Dr. Feyzullah Yetgin ''Kentsel Dönüşümde Sürdürülebilirlik'' paneline konuşmacı olarak katılmıştır.

İzmir Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı

Derneğimiz 20 Eylül 2017 tarihinde İzmir' de düzenlenen İzmir Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı' nda yer almıştır. GYODER Başkanı Sn. Doç. Dr. Feyzullah Yetgin ''Deprem ve Kentsel Dönüşümde Doğru ve Yanlışlar'' paneline konuşmacı olarak katılmıştır.

Expo Turkey by Qatar

Derneğimiz, 19-21 Nisan 2017 tarihleri arasında Doha’da düzenlenen Expo Turkey by Qatar’ da dağıtılmak üzere ‘’How to Buy Property in Turkey?’’ kitapçığını hazırlamış ve stand alarak fuara katılım sağlamıştır.

MIPIM 2017

GYODER, 14-17 Mart 2017 tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen ve yüzlerce sektör profesyonelini buluşturan dünyanın en büyük ve prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM’de dağıtılmak üzere Gayrimenkul Türkiye işbirliğiyle “MIPIM Guide’’ isimli kitapçık hazırlamıştır

2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı

GYODER, 22-24 Kasım 2016 tarihleri arasında Azerbaycan’da düzenlenen 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda stand almış ve fuarda dağıtılmak üzere ‘’Turkish Real Estate Sector in Numbers: Strong Economy, Investable Turkey’’ raporunu hazırlamıştır.

Cityscape Global Dubai

GYODER, 6-8 Eylül 2016 tarihleri arasında Dubai’de düzenlenen Cityscape Golabal fuarında dağıtılmak üzere ‘’Turkish Real Estate Sector in Numbers: Strong Economy, Investable Turkey’’ raporunu hazırlamıştır. Bloomberg HT-GYODER işbirliği ile özel yayınlar gerçekleştirilmiştir.

Cityscape Turkey

GYODER, 24-26 Mart 2016 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen Cityscape Turkey fuarına stand alarak katılım sağlamıştır.

MIPIM 2016

GYODER, 14-17 Mart 2016 tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen ve yüzlerce sektör profesyonelini buluşturan dünyanın en büyük ve prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM’de dağıtılmak üzere Gayrimenkul Türkiye işbirliğiyle “Investor’s Guide Turkey 2016’’ isimli kitapçık hazırlanmıştır.

GYODER-DEİK Lüxemburg 2016

GYODER ve DEİK Türkiye-Lüksemburg İş Konseyi, Avro Bölgesi’nin en büyük yatırım fonu merkezi olan Lüksemburg’da, 3 Mart 2016 tarihinde “Gayrimenkul Sektörü Fonları” toplantısını düzenledi.

Cityscape Global 2015

GYODER 8-10 Eylül 2015 tarihleri arasında Dubai'de düzenlenen Cityscape Global fuarında bu yıl da yer alarak Türkiye gayrimenkul sektörünü en iyi şekilde temsil etmiştir. Cityscape Global fuarında açılan stantta hem Türkiye'den, hem de yurtdışından birçok önemli temsilciler ağırlanmıştır. Ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Kültür A.Ş. ile ortaklaşa hazırlanan İstanbul’un ve Türkiye Gayrimenkul Sektörünün anlatıldığı “An Investor’s Guide” isimli yayın seti GYODER standında ve tüm fuar alanında dağıtılmıştır.

MIPIM 2015

GYODER, 10-13 Mart 2015 tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen ve yüzlerce sektör profesyonelini buluşturan dünyanın en büyük ve prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM’de dağıtılmak üzere İstanbul ve Marmara Bölgesi’nin potansiyelini rakamlarla anlatan “Restructuring of Istanbul: Reconnection, Regeneration, Resettlement isimli bir rapor hazırlamıştır.

İnşaat Sektörünün Dünyadaki Ve Türkiye'deki Durumu, Sorunları, Gaziantep Özelinde Sektörün Geleceği Ve Alınacak Önlemler Paneli

Gaziantep Ticaret Odası (GTO)’nın Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) ‘nin desteğiyle düzenlediği İnşaat Sektörünün Dünyadaki ve Türkiye'deki Durumu, Sorunları, Gaziantep Özelinde Sektörün Geleceği ve Alınacak Önlemler paneli, 26 Şubat 2015 Perşembe günü Gaziantep Ticaret Odası’nda gerçekleştirildi.

İnşaat Sektörü Zirvesi

27 Ocak 2015’de Ankara’da İnşaat Sektörü Zirvesi’nde Başbakan’a ve sekiz Bakan’a GYODER, TMB, KONUTDER, İNTES, TürkMMMB başkanları tarafından sektörün sorunları ve çözüm önerilerini içeren sunumlar yapıldı.

Konut Konferansı 2014

Cityscape Global 2014

Cityscape Global 2014’e stand alınarak katılınmış, bireysel yabancı yatırımcıya yönelik hazırladığımız “How to buy property in Turkey” kitapçığının revize edilmiş 2. baskısı kamuoyunun dikkatine sunulmuştur.

MIPIM 2014

GYODER, 11-14 Mart 2014 tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen ve yüzlerce sektör profesyonelini buluşturan dünyanın en büyük ve prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM’de “Türkiye Gayrimenkul Piyasası Dinamikleri: Gelişmekte olan piyasalar içinde Türkiye’nin yeri” konulu bir oturum düzenlemiş ve yabancı yatırımcıya Türkiye’deki yatırım fırsatlarını anlatmıştır.

Cityscape Global 2013

Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarlarının başında gösterilen ve 8-10 Ekim’de Dubai’de düzenlenen Cityscape 2013’e stand alınarak katılınmış, Türkiye’deki en doğru yatırımın sırlarını uluslararası yatırımcılarla paylaşmak amacıyla bireysel yabancı yatırımcıya yönelik hazırladığımız “How to buy property in Turkey” kitapçığı kamuoyunun dikkatine sunulmuştur.

Turkish Real Estate Sector In The Vision Of 2023

"Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu" GYODER, Türkiye gayrimenkul sektörünün uluslararası arenada tanıtımı için 12-15 Mart 2013 tarihlerinde Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilen Türkiye'nin "Onur Ülkesi" olarak yer aldığı MIPIM 2013’de aktif bir şekilde rol aldı. 13 Mart, Çarşamba günü GYODER'in düzenlediği panelde, Türkiye gayrimenkul sektörünün 2023 vizyonu ele alındı.

MIPIM 2013

GYODER, 11-14 Mart 2013 tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen, dünyanın en büyük ve prestijli gayrimenkul fuarı olan MIPIM’de ‘’Türkiye Gayrimenkul Sektörünün 2023 Vizyonu'’ konulu bir oturum düzenlemiştir. Ayrıca dönemin Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın da katılımlarıyla, Hotel Martinez Cannes’da yerli ve yabancı yatırımcıları buluşturan bir kahvaltı organizasyonuna imza atmıştır.

Cityscape Global 2012

"Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu" GYODER, Türkiye gayrimenkul sektörünün uluslararası arenada tanıtımı için 2-4 Ekim 2012 tarihlerinde Dubai'de gerçekleştirilen Türkiye'nin "Onur Ülkesi" olarak yer alacağı Cityscape Global 2012'de de aktif bir şekilde rol aldı. 3 Ekim, Çarşamba günü GYODER'in düzenlediği 2 ayrı panelde panelde, Türkiye gayrimenkul sektörü, uluslararası yatırımcılara tüm yönleriyle tanıtıldı. Ayrıca GYODER, Türkiye'yi temsil etmek amaçlı açtığı stantta hem Türkiye'den hem de yurtdışından temsilcileri ağırladı.

Perakende Günleri'10

Derneğimiz 20-21 Ekim 2010 tarihlerinde düzenlenen Perakende Günleri’10 Fuarına bir stand alarak katılmıştır.

Uluslararası Yapı Fuarı

Real Estate In Emerging Markets Konferansı

2 Aralık 2008 tarihinde Wharton School tarafından New York’ta düzenlenen Real Estate In Emerging Markets Konferansı’nda derneğimiz de yer aldı. Konferans'da 2009 yılı beklentileri, gelişmekte olan pazarlardaki varlık değerleri, gayrimenkul sektörünün içinde bulunduğu durum, global krizin etkileri ve gelişmiş ülkelerin gayrimenkul politikalarında izleyeceği yollar konuşuldu.

EPRA KONFERANSI

3 - 4 Eylül 2008 tarihlerinde Stockholm’da düzenlenen EPRA’nın yıllık konferansında Derneğimiz yer aldı.

MIPIM- Dünyanın Önde Gelen Gayrimenkul Fuarı

MIPIM, sektörün üst düzey yöneticilerine buluşma, uzun süreli iş ilişkileri kurma ve en son projelerini tanıtma imkanı sunan, yatırımcı, geliştirici, yerel yönetimler ve diğer gayrimenkul profesyonelleri için başlıca buluşma noktasıdır.

“ULI Bulding A Sustainable Future: Trends, Opportunities And Challanges” Konferansı