Gayrimenkul Zirvesi

16. Gayrimenkul Zirvesi

‘Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu’ GYODER’in, bu yıl 16’ncısını gerçekleştirdiği Gayrimenkul Zirvesi’nde; gayrimenkul alanında en çok merak edilen konular, sektörün ulusal ve uluslararası temsilcilerinin yanı sıra, iş dünyasının önemli isimleri ve usta ekonomi yazarlarından oluşan konuşmacılar tarafından masaya yatırıldı.

15. Gayrimenkul Zirvesi

Gayrimenkul Zirvesi, 10 Mayıs 2016 tarihinde Raffles Hotel İstanbul Zorlu Center'da gerçekleştirildi.

14. Gayrimenkul Zirvesi

Gayrimenkul Zirvesi, 3 Aralık 2014 tarihinde Hilton İstanbul Bomonti’de gerçekleştirildi.

13. Gayrimenkul Zirvesi

Sektörün merakla beklediği Gayrimenkul Zirvesi, 10 Aralık 2013 tarihinde Four Seasons The Bosphorus’da gerçekleştirildi. Bu yıl 13.’sü düzenlenen olan Gayrimenkul Zirvesi’nde 2013 yılı değerlendirilirken 2014’ün yeni rotası çizildi. Türkiye ve dünyadan gayrimenkul ve ekonomi alanındaki önemli isimleri ve uzmanları bir araya getiren bu önemli Zirve bu yıl geçtiğimiz yıllardan farklı olarak daha ilgi çekici, daha verimli, dinamik ve tartışma odaklı olarak gerçekleştirildi.

12. Gayrimenkul Zirvesi ve İstanbul Restate Gayrimenkul Fuarı

Gayrimenkul Zirvesi 12 ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı ile birlikte 10-11 Mayıs 2012 tarihlerinde Istanbul’da Hasköy Yün ve İplik Fabrikası’nda gerçekleştirilmiştir

11. Gayrimenkul Zirvesi ve İstanbul Restate Gayrimenkul Fuarı

17-18 Mayıs 2011 tarihlerinde Istanbul’da Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen ISTANBUL REstate 2011 tüm sektör tarafından benimsenerek geleneksel hale gelen 11. Gayrimenkul Zirvesi ve ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı ile birlikte bu yıl üçüncü kez gerçekleştirilmiştir.

10. Gayrimenkul Zirvesi ve İstanbul Restate Gayrimenkul Fuarı

Gayrimenkul Zirvesi’nin onuncusu, ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı ile birlikte 15-17 Haziran 2010 tarihleri arasında, İstanbul’da Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilmiştir. 15 Haziran 2010 tarihinde gerçekleştirilen 10. Gayrimenkul Zirvesi’nde Dünya Ekonomisi ve Türkiye’nin Dünya Ekonomisindeki Yeri ve Beklentileri, Yeni Dış Politika, Çevre Ülkeler ve Gayrimenkul Yatırımları, Kentsel Tasarımlar, Geleceğin Kentleri konuları değerlendirilmiştir.

9. Gayrimenkul Zirvesi ve İstanbul Restate Gayrimenkul Fuarı

Gayrimenkul Zirvesi’nin dokuzuncusu, ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı ile birlikte 2-4 Haziran 2009 tarihleri arasında, İstanbul’da Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilmiştir.

8. Gayrimenkul Zirvesi

8. Gayrimenkul Zirvesi 4-5 Haziran 2008 tarihlerinde Swissôtel'de gerçekleştirilmiştir. Düzenlenmeye başlandığı 2000 yılından bu yana, Türkiye’de gayrimenkul sektörünün gündemini belirleyen ve tüm sektör tarafından benimsenerek geleneksel bir hale gelen Gayrimenkul Zirve’lerinin sekizincisi Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), T.C. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), European Public Real Estate Association (EPRA), National Association of Real Estate Investment Trusts (NAREIT), ve Urban Land Institute (ULI) tarafından desteklenmiştir.

7. Gayrimenkul Zirvesi

7. Gayrimenkul Zirvesi 25-26 Nisan 2007 tarihlerinde Swissôtel'de gerçekleştirilmiştir. Düzenlenmeye başlandığı 2000 yılından bu yana, Türkiye’de gayrimenkul sektörünün gündemini belirleyen ve tüm sektör tarafından benimsenerek geleneksel bir hale gelen Gayrimenkul Zirve’lerinin yedincisi Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), T.C. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), European Public Real Estate Association (EPRA), National Association of Real Estate Investment Trusts (NAREIT), ve Urban Land Institute (ULI) tarafından desteklenmiştir.

6. Gayrimenkul Zirvesi

GYODER tarafından düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi 6, 2 - 3 Mayıs 2006 tarihlerinde Swissôtel'de gerçekleştirilmiştir.

5. Gayrimenkul Zirvesi

GYODER’in geleneksel olarak her yıl düzenlediği zirvenin beşincisi 9-10 Mayıs 2005 tarihlerinde, Çırağan Sarayı'nda Sermaye Piyasası Kurulu, T.C. Toplu Konut İdaresi, EPRA, NAREIT ve Urban Land Institute (ULI)'ın katkılarıyla gerçekleştirilmiştir.

4. Gayrimenkul Zirvesi

13 Mayıs 2004 tarihinde Ceylan Intercontinental’de “Gayrimenkulde Büyüme Süreci Başlıyor Mu?” konulu 4. Gayrimenkul Zirvesi düzenlenmiştir. ULI, SPK ve TOKİ’nin desteği ile gerçekleştirilen bu zirveye SPK Başkanı, TOKİ Başkanı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı katılmışlardır.

3. Gayrimenkul Zirvesi

Gayrimenkul Zirvesi 3 Konferansı 2-4 Mayıs 2002tarihlerinde İstanbul Swissotel’ de “Yeniden Yapılanma Sürecinde Gayrimenkul Sektörü” teması ile Finans Dünyası ile müştereken düzenlenmiştir.

2. Gayrimenkul Zirvesi

17-19 Nisan 2001 tarihlerinde İstanbul Çırağan Otel’de “21.Yüzyılda Gayrimenkul Sektörü” konulu bir konferans düzenlenmiştir. SPK, GRI ve TOKİ’nin desteği ile gerçekleşen bu konferansta Maliye Bakanı, Turizm Bakanı, Devlet Bakanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı katılmışlardır.

1. Gayrimenkul Zirvesi

28 Haziran 2000 tarihinde İstanbul Swissotel’de 21.Yüzyılda Gayrimenkul Sektörü konulu bir konferans düzenlenmiştir. 4 basın sponsoru, 7 sponsor ve üst düzey 450 kişinin katılımı ile gerçekleşen bu konferansın başarısı önümüzdeki dönemle ilgili konferansların organizasyonu konusunda bizlere cesaret vermiş, derneğin ve GYO sektörünün gayrimenkul sektörü içerisindeki konumunu güçlendirmiştir.