20. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI

GYODER’in 20. Olağan Genel Kurul Toplantısı 2 Mayıs 2019'da Park Dedeman Levent’te düzenlendi. GYODER üyeleri Doç. Dr. Feyzullah Yetgin ile yola devam dedi.

GYODER Başkanı “GYODER olarak, bu yıl 20. yılımızı kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gayrimenkul sektörünün gelişimi ve sürdürülebilir büyümesine katkı sağlamak amacıyla kurulan derneğimizin, bugün sektörün tamamını kucaklayan bir yapıya sahip olmasının da gururu içindeyiz. Sektörün en önemli çatı örgütü olmanın sorumluluğuyla; vizyonumuz, deneyimimiz ve siz değerli üyelerimizden aldığımız güçle, sektördeki değişim ve dönüşümün mimarı olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Doç. Dr. Feyzullah Yetgin’in başkanlık yapacağı 2. döneminde yeni yönetim kurulunda; 24 Gayrimenkul Aziz YENİAY, AND Gayrimenkul Ali Baki USTA, Akfen GYO Sertaç KARAAĞAOĞLU, Artaş (Avrupa Konutları) Gökhan ÇETİNSAYA, Astaş Gayrimenkul Yatırım Vedat AŞÇI, DAĞ Mühendislik Doğan DAĞ, EPOS Gayrimenkul Değerleme Neşecan ÇEKİCİ, Emlak Katılım Bankası Deniz AKSU, Emlak Konut GYO Hakan GEDİKLİ, Fuzul Yapı Zeki AKBAL, Garanti Mortgage Murat ATAY, İş GYO Hasan BOLAT,  JLL Türkiye Avi ALKAŞ, Kalyon Grup Mehmet KALYONCU, Kuzu Grup Özen KUZU, Öngören Hukuk Bürosu Prof. Dr. Gürsel ÖNGÖREN, Özak GYO Saim KILIÇ, PWC Türkiye Ersun BAYRAKTAROĞLU, Sinpaş GYO Seba GACEMER, Teknik Yapı Umut DURBAKAYIM yer alıyor.