Anadolu Buluşmaları Konya

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER, Anadolu’daki gayrimenkul sektörü temsilcileriyle bir araya gelerek, sektörün sorunları ve çözüm önerilerini değerlendirmek amacıyla hayata geçirdiği ‘Anadolu Buluşmaları’nın ikincisini Konya’da gerçekleştirdi. Konya Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde düzenlenen buluşmada, Konya’da ticaret, turizm ve gayrimenkul sektöründe yaşanan son gelişmeler masaya yatırıldı.

GYODER’in, Konya Ticaret Odası (KTO) işbirliği ile 7 Mart 2019 tarihinde düzenlediği ‘Anadolu Buluşmaları-Konya’ toplantısına, KTO Yönetim Kurulu Üyeleri ve gayrimenkul sektörü temsilcileri yoğun ilgi gösterdi. Konya Ticaret Odası’nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, “GYODER Anadolu Buluşmaları’nda Mardin’in ardından ikinci şehir olarak Konya’yı seçmemizde, kadim kentin tarihi geçmişi ve ekonomik gelişimi önemli rol oynadı. Konya’nın geçen yıl konut satışında altıncı sırada olması dikkat çekici bir gelişme ve bunu çok iyi değerlendirmek lazım” dedi.

GYODER ‘Anadolu Buluşmaları-Konya’ kapsamında; GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, GYODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ersun Bayraktaroğlu, Neşecan Çekici, Prof. Dr. Gürsel Öngören, Yönetim Kurulu Üyeleri Aziz Yeniay ve Murat Atay, Turizm ve Turizm Yatırımları Komitesi Başkanı Ayla Heyfegil, Genel Sekreter Dr. Murat Berberoğlu, Kurumsal İletişim Koordinatörü Sinem Tekin ve KTO Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Mevlana Müzesi ziyaretinin ardından kent gezisi gerçekleştirildi.