Eğitim
Son Eğitimler
Yeşil Bina Uygulamalarının Faydaları Emre ILICALI
United Kingdom Türkiye Real Estate Investment Opportunities Webinarı
Uzaktan Toplantı Yönetimi Pınar Saklıyan Koçali
Sürdürülebilir Kentsel Gelişme Dayanıklı Kentler Webinarı Esra Şahin Bahriye Tutanç D...
Gayrimenkul Yatırım Fonu Uygulamaları Semineri Prof. Dr. Ali Hepşen Berna ...
ABD'de Geliştirici Olmak Webinarı
GYODER Yarışmalar
2.GYODER IAV Odulleri
1. GYODER – İAV Ödülleri DAHA FAZLA BİLGİ
2.GYODER IAV Odulleri
2. GYODER – İAV Ödülleri DAHA FAZLA BİLGİ
2.GYODER IAV Odulleri
Kente Dokunan Tasarımlar DAHA FAZLA BİLGİ
Akademik İş Birlikleri
Ankara Üniversitesi Taşınmaz Geliştirme Ana Bilim Dalı Yüksek Lisans ve Doktora Programları

GYODER ile Ankara Üniversitesi Rektörlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde Fen Bilimleri Enstitüsü Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetim Anabilim Dalı ‘’Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Yüksek Lisans Programları’’, ‘’Arazi Yönetimi ve Politikası Yüksek Lisans Programları’’nda GYODER üyelerine özel % 25 oranında indirim imkanı sunulmaktadır.

Ankara Üniversitesi Taşınmaz Geliştirme Ana Bilim Dalı Yüksek Lisans ve Doktora Programları
İstanbul Üniversitesi İşletme İktisadı Enstitüsü Protokolü
İstanbul Üniversitesi İşletme İktisadı Enstitüsü Protokolü

GYODER, İstanbul Üniversitesi İşletme İktisadı Enstitüsü ile eğitim, araştırma, profesyonel gelişim ve diğer akademik faaliyetler alanında iş birliği yapmak üzere 9 Ekim 2024 tarihinde GYODER Başkanı Neşecan Çekici ve İstanbul Üniversitesi İşletme İktisadı Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ali Hepşen katılımlarıyla GYODER Akademi çatısı altında düzenlenen etkinlikte bir protokol imzaladı. 

GYODER ve İstanbul Üniversitesi İşletme İktisadı Enstitüsü ortaklığında özellikle gayrimenkul finansmanı, gayrimenkul geliştirme, gayrimenkul yönetimi, tesis yönetimi, inşaat muhasebesi sürdürülebilirlik, kurumsal yönetim, gayrimenkul okul yazarlığı, kentsel dönüşüm ve değerleme gibi alanlarda ortak eğitim programları, seminerler, paneller, sempozyumlar, atölye çalışmaları ve uzmanlık kursları düzenlenecek. Protokol kapsamında tezli ve tezsiz lisansüstü programı planlaması ve ortak sertifika programlarının geliştirmesi de hedefleniyor. Ayrıca Enstitü ve GYODER iş birliği sayesinde GYODER Gayrimenkul Akademisi de önümüzdeki dönemde yeni projelere imza atacak.

GYODER "Kente Dokunan Tasarımlar" Öğrenci Proje Yarışması
GYODER "Kente Dokunan Tasarımlar" Öğrenci Proje Yarışması

GYODER Tasarım Komitesi ve GYODER Genç tarafından, Envoy GY Ana Sponsorluğu ve Kuzu Grup Kategori Sponsorluğu ile düzenlenen Kente Dokunan Tasarımlar Öğrenci Proje Yarışması’nın kazananları belli oldu!

1. Ayşe Nur Aytulun - İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü
2. Berat Köksal - Antalya Bilim Üniversitesi
3. Ece Beyza Özdemir - Bilkent Üniversitesi

Teşvik ödülleri:
Tuba Buran - Özyeğin Üniversitesi
Mehmet Akyurtlaklı & Nehir Çilek - Ortadoğu Teknik Üniversitesi
Gülnar Arlı - Bursa Teknik Üniversitesi

Tüm katılımcıları tebrik eder, başarılarının devamını dileriz!

Gayrimenkulde Kadın Liderler Eğitimi
Gayrimenkulde Kadın Liderler Eğitimi

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformunun (GKL) 2017 yılında, Urban Land Institute (ULI) çatısı altında, dünya çapındaki kadın girişimi olan Woman Leadership Initiative Türkiye organizasyonu olarak kuruldu. Yaklaşık 600 üyesiyle gayrimenkul sektöründe kadınların güçlü bir temsilcisi olarak faaliyet gösteren bir platformdur. ULI’nin Türkiye’den çekilmesine rağmen çalışmalarını ara vermeden sürdüren GKL, 2024 yılı itibarıyla GYODER’in çatısı altında çalışmalarına devam etmektedir. Misyonu, gayrimenkul sektöründe kadın istihdamını ve kadın yönetici sayısını; sektördeki kadınların varlığını ve etkinliğini artırmaktır.

Eğitimin Amacı

Gayrimenkulde Kadın Liderler mini-MBA Sertifika Programının amacı, gayrimenkul sektöründeki kadın çalışanların “360 derece liderlik” becerilerine kavuşmaları ve sektörün tüm temel alanlarında kapsamlı bir donanıma sahip olmalarıdır. 

Program, Boğaziçi Üniversitesinin akademik kadrosunun yanı sıra sektör liderleri ve uzmanlarının katkıları ile hazırlanmış olup online dersler, konuk konuşmacılar, mentörlük ve network oluşturma gibi aktiviteler ile desteklenmektedir.

Katılımcılar, program içerisindeki ilham verici konuşma ve atölyelerle kişisel farkındalık ve liderlik kimliklerini güçlendirme fırsatı bulurken, oluşturacakları network ile kendileri ve etrafındakiler için ilham verici bir pozitif değişim yolculuğu için de cesaret kazanacaklardır.

Programdaki kazanımlarını pekiştirmeye yönelik bir proje çalışması yapacak ve kendilerine atanacak mentörleriyle fiziksel/çevrimiçi olarak bir araya gelerek gelişim yolculuklarına devam edeceklerdir.

Eğitimin İçeriği

MODÜL 1: LİDERLİK ve ETKİN İLETİŞİM (12 saat)

Çağımızda etkili liderlik iletişimi, yaratıcı ve tasarımcı odaklı düşünce, işyerinde esenlik, farkındalık ve adaptasyonun önemi (Bu modüldeki eğitimler Boğaziçi Üniversitesi akademisyenleri tarafından verilecektir.)

MODÜL 2: ETKİN YÖNETİM (12 saat)

Etkin proje yönetimi, kurum içi politika yönetimi, kurumlarda değişim ve çeşitlilik yönetimi, stratejik rekabet (Bu modüldeki eğitimler Boğaziçi Üniversitesi akademisyenleri tarafından verilecektir.)

MODÜL 3: YENİ DÜNYA DÜZENİ (12 saat)

İnovasyon, endüstri 4.0 ve dijital liderlik, iklim değişikliği ve sürdürülebilirlik, büyük veri ile yönetim ve dönüşüm, global dünyada kadın ve liderlik (Bu modüldeki eğitimler Boğaziçi Üniversitesi akademisyenleri tarafından verilecektir.)

MODÜL 4-5-6: GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNE 360 DERECE BAKIŞ (36 saat)

Proje finansmanı, gayrimenkul hukuku, gayrimenkulde girişimcilik, gayrimenkul ve inşaatta teknoloji ve inovasyon, gayrimenkulde vergilendirme, taşınmaz değerlemesi, kentsel dönüşüm ve tesis ve kaynak yönetimi gibi konular (Bu modüldeki eğitimler sektör liderleri tarafından verilecektir.)

MENTÖRLÜK:

Katılımcılara GYODER/GKL programlarında mentörlük eğitimi almış olan ve gayrimenkul sektöründe görev yapan üst düzey yöneticiler tarafından mentörlük verilecektir. Mentör-menti eşleşmeleri programın 4. modülünden sonra gerçekleşecek ve her eşleşmede 3 görüşme yapılacaktır.

Ayrıca online ve yüz yüze networking etkinlikleri ile katılımcılar ile gayrimenkul sektörü liderlerinin bir araya gelmesi planlanmıştır.

PROJE:

Katılımcılar 3 veya 4’lü gruplara ayrılarak, 4-5-6. modülde işlenen konulara dair projeler hazırlayacaklardır.

Eğitimin Hedef Kitlesi

Gayrimenkul sektöründe çalışan kadınlar

Eğitimin Önkoşulu

Başvuran kadın adayların en az üniversite mezunu ve sektörde en az 5 yıl iş tecrübesine sahip olmaları gerekmektedir. Adayların özgeçmişleri ve motivasyon mektuplarını eda.duman@std.bogazici.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

GYODER üyelerine %20, Boğaziçi Üniversitesi Mezunlarına %10 indirim hakkı tanınacaktır.

Eğitimin Çıktısı

Programı başarıyla tamamlayan katılımcılar 'Mini-MBA Sertifikası' almaya hak kazanacaktır.

Eğitimin Gün ve Saatleri

  • Çarşamba günleri 19.00-22.00
  • Cumartesi günleri 10.00-13.00 saatleri arasında
İstanbul Teknik Üniversitesi ile İş birliği

GYODER tarafından sağlanacak veriler İTÜ Çevre ve Şehircilik Uygulama Araştırma Merkezi Gayrimenkul Geliştirme Birimi tarafından toplanıp, GYODER ile paylaşıldıktan sonra sadece GYODER tarafından sektörün ve kamuoyunun bilgisine sunulacak.

İstanbul Teknik Üniversitesi ile İş birliği
MBA
Bahçeşir Bahçeşehir Üniversitesi İşbirliğiyle “MBA in Real Estate” Yüksek Lisans Programı

GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) iş birliği ile Türkiye'de ilk defa Gayrimenkul sektöründeki ihtiyaçlar doğrultusunda hayata geçirilen gayrimenkul sektörüne yönelik işletme yüksek lisans programı "MBA in Real Estate" programı başarıyla tamamlandı.

Ozyegin Özyeğin Üniversitesi İşbirliğiyle “MBA in Real Estate” Yüksek Lisans Programı

Özyeğin Üniversitesi (ÖzÜ) ile beraber hayata geçirilen ve gayrimenkul sektörüne yönelik uzmanlaşma olanağı sunan İngilizce işletme yüksek lisans programı "ÖzÜ-MBA in Real Estate" programı başarıyla tamamlandı.