Eğitim
Yeşil Bina Uygulamalarının Faydaları Emre ILICALI
United Kingdom Türkiye Real Estate Investment Opportunities Webinarı
Uzaktan Toplantı Yönetimi Pınar Saklıyan Koçali
Sürdürülebilir Kentsel Gelişme Dayanıklı Kentler Webinarı Esra Şahin Bahriye Tutanç D...
Gayrimenkul Yatırım Fonu Uygulamaları Semineri Prof. Dr. Ali Hepşen Berna ...
ABD'de Geliştirici Olmak Webinarı
GYODER Yarışmalar
1. GYODER – İAV Ödülleri DAHA FAZLA BİLGİ
2. GYODER – İAV Ödülleri DAHA FAZLA BİLGİ
Kente Dokunan Tasarımlar DAHA FAZLA BİLGİ
Akademik İş Birlikleri
Ankara Üniversitesi Taşınmaz Geliştirme Ana Bilim Dalı Yüksek Lisans ve Doktora Programları

GYODER ile Ankara Üniversitesi Rektörlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde Fen Bilimleri Enstitüsü Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetim Anabilim Dalı ‘’Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Yüksek Lisans Programları’’, ‘’Arazi Yönetimi ve Politikası Yüksek Lisans Programları’’nda GYODER üyelerine özel % 25 oranında indirim imkanı sunulmaktadır.

İstanbul Üniversitesi İşletme İktisadı Enstitüsü Protokolü

GYODER, İstanbul Üniversitesi İşletme İktisadı Enstitüsü ile eğitim, araştırma, profesyonel gelişim ve diğer akademik faaliyetler alanında iş birliği yapmak üzere 9 Ekim 2024 tarihinde GYODER Başkanı Neşecan Çekici ve İstanbul Üniversitesi İşletme İktisadı Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ali Hepşen katılımlarıyla GYODER Akademi çatısı altında düzenlenen etkinlikte bir protokol imzaladı.

GYODER ve İstanbul Üniversitesi İşletme İktisadı Enstitüsü ortaklığında özellikle gayrimenkul finansmanı, gayrimenkul geliştirme, gayrimenkul yönetimi, tesis yönetimi, inşaat muhasebesi sürdürülebilirlik, kurumsal yönetim, gayrimenkul okul yazarlığı, kentsel dönüşüm ve değerleme gibi alanlarda ortak eğitim programları, seminerler, paneller, sempozyumlar, atölye çalışmaları ve uzmanlık kursları düzenlenecek. Protokol kapsamında tezli ve tezsiz lisansüstü programı planlaması ve ortak sertifika programlarının geliştirmesi de hedefleniyor. Ayrıca Enstitü ve GYODER iş birliği sayesinde GYODER Gayrimenkul Akademisi de önümüzdeki dönemde yeni projelere imza atacak.

İstanbul Teknik Üniversitesi ile İş birliği

GYODER tarafından sağlanacak veriler İTÜ Çevre ve Şehircilik Uygulama Araştırma Merkezi Gayrimenkul Geliştirme Birimi tarafından toplanıp, GYODER ile paylaşıldıktan sonra sadece GYODER tarafından sektörün ve kamuoyunun bilgisine sunulacak.

İstanbul Teknik Üniversitesi ile İş birliği
MBA
Bahçeşir Bahçeşehir Üniversitesi İşbirliğiyle “MBA in Real Estate” Yüksek Lisans Programı

GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) iş birliği ile Türkiye'de ilk defa Gayrimenkul sektöründeki ihtiyaçlar doğrultusunda hayata geçirilen gayrimenkul sektörüne yönelik işletme yüksek lisans programı "MBA in Real Estate" programı başarıyla tamamlandı.

Ozyegin Özyeğin Üniversitesi İşbirliğiyle “MBA in Real Estate” Yüksek Lisans Programı

Özyeğin Üniversitesi (ÖzÜ) ile beraber hayata geçirilen ve gayrimenkul sektörüne yönelik uzmanlaşma olanağı sunan İngilizce işletme yüksek lisans programı "ÖzÜ-MBA in Real Estate" programı başarıyla tamamlandı.