GYODER Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı
Gayrimenkul ve gayrimenkule komşu sektörlerin gelişimine yön vermek, sektörün geleceğine ilişkin ortak aklı oluşturmak ve GYODER’in vizyonunu şekillendirmek amacıyla kurulan GYODER Yüksek İstişare Kurulu, sektörün ve ilgili disiplinlerin önde gelen temsilcilerini bir araya getirmektedir.
Kurul; kamu tarafında ilgili Bakanlık ve Yerel Yönetim temsilcileri, mevcut ve geçmiş dönem Yönetim Kurulu Başkanları, sektör dernek ve oda başkanları ile gayrimenkul alanında vizyoner katkılar sunan iş insanlarından oluşmaktadır.
Toplantılara, Sinpaş Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Avni Çelik başkanlık etmektedir.
GYODER Yüksek İstişare Kurulu toplantıları; piyasanın aktörlerini aynı masa etrafında buluşturmak, katılımcı ve çözüm odaklı bir anlayışla ortak vizyon geliştirmek amacıyla, ilan edilen tarihlerde yılda iki kez (6 ayda bir) gerçekleştirilmektedir.